Rendilepingute grupp on omandanud märkimisväärse vähemuse osaluse Tekiojä Rendis.

Tänase kuupäevaga tehinguga omandas Lease Deal Group olulise osa vähemuses ettevõttest Tekijä Rent, mis on pikka aega edukas ettevõtja olnud ehitusmasinate rentimisega tegelev ettevõte Jukka Hiltunen. Tehing jõustus kohe. Samal ajal on Lease Deal Group teinud ettevõttesse märkimisväärse kapitaliinvesteeringu, mis kiirendab ettevõtte kasvu. Author Rent on noor, üleriigiline täisteenust pakkuv ehitustehnika rentimisega tegelev ettevõte, mille eesmärk on esitada väljakutse tööstuse suurimatele mängijatele. Selle ambitsioonikas eesmärk on teenindada kõiki oma kliente - nii väikeseid kui ka suuri - paremini kui konkurente. Autori rentimise juhataja ja peaomanikuna jätkab Jukka Hiltunen.

Lease Deal Group on Soome hajutatud kontsern, mis kuulub operatiivjuhtkonnale ja tegutseb Soomes ja Balti riikides. Meie põhitegevus on kinnisvarainvesteeringud, kinnisvaraga seotud teenindusäri ning sõidukite remont ja müük. Lisaks tegutseme investorina veel mitmes ettevõttes. Meie käive oli 2019. aastal umbes 148 miljonit eurot. Meie eri tööstusharudes töötab üle 1.000 inimese.

LISATEAVE:

Rendilepingute grupp, Mikko Aaltonen, +358 40 4861 198