Lease Deal Group on omandanud olulise vähemusosaluse Vekka Grupis

25.2.2021 kell 14.00

Lease Deal Group Oyj

Lease Deal Group on omandanud olulise vähemusosaluse Vekka Grupis

Lease Deal Group on omandanud olulise vähemusosaluse bussifirmas Vekka Group, mille peakontor asub Kanta-Hämes. Samal ajal on Lease Deal Group teinud ettevõttesse märkimisväärse kapitaliinvesteeringu, mis kindlustab ja tagab ettevõtte edasise kasvu. Vekka Group on peaaegu 90 aastat vana, väga traditsiooniline mängija selles valdkonnas, opereerides üle saja bussi nii Kanta-Hämes kui ka erinevates Soome paikades, aga ka tellimusliikluse poolest Baltikumis. Ettevõttes töötab Soomes üle 100 inimese.
Vekka Grupi teised omanikud Tomi Vasiljev ja Jukka Lahtinen jätkavad ettevõtte juhtimist, samuti enamusaktsionärid. Lease Deal Groupi ülesandeks on aidata ettevõtte operatiivset juhtimist ja kindlustada ettevõtte finantseerimine tulevases kasvus.

Lease Deal Group on hajutatud kontsern, mis kuulub operatiivjuhtkonnale ja tegutseb Soomes ja Balti riikides. Meie peamine tegevusala on kinnisvarainvesteeringud, kinnisvaraga seotud teenindusäri ja sõidukimüük. Lisaks tegutseme investorina veel mitmes ettevõttes. Meie käive oli 2020. aastal umbes 130 miljonit eurot. Meie eri tööstusharudes töötab üle 700 inimese.

LISATEAVE:

Rendilepingute grupp, Mikko Aaltonen, +358 40 4861 198